Themavitrines

18dec09

De bruggen worden wel heel saai als we alleen maar alles op elkaar proppen met een klein tekstbordje erbij wat het is… dus we gaan ze afwisselen met vitrines die iets leger zijn, en een thema hebben. Thema’s die we nu aan het bepalen zijn, bijvoorbeeld “Liturgisch Glas” “Flessen”, “Persglas” en natuurlijk “Oranjevaasjes”. Kanshebbers zijn ook “Meerblauw” (de kleur die speciaal voor de vaas van Frank Lloyd Wright is bedacht), “Bierbekers”, “Gelegenheidsglas” en “Museumjaarobjecten”. Maar we kunnen ook aandacht besteden aan de meest recente schenkingen, of aan de “weesjes”: objecten waar wij zelf niets van weten.

 Tegelijkertijd moeten ook de bruggen als geheel er nog wel aantrekkelijk uit komen te zien. Zodat niet iedere niet-verzamelaar er als een speer doorheen rent. Zou toch jammer zijn van alle energie die wij erin hebben gestoken! ; )  En je weet, hoe langer een bezoeker over een museum doet, hoe hoger hij het waardeert!

Helene heeft een prachtige lijst samengesteld van thema-onderwerpen. Nu er nog stukken glas bij vinden, en de logistiek van uitzoeken – neerzetten – fotograferen – in computer standplaats bewerken – eruit halen – wassen – inpakken kan beginnen.No Responses Yet to “Themavitrines”

  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: