Daar moet je voor doorgeleerd hebben

14jan10

Toen Marc Mulders, toch een van Nederlands bekendere schilders, eind 2008 aan ons vroeg of wij wat samen met hem wilde doen met glas, was dat voor mij al ontzettend leuk, maar het werd steeds beter. Hij kreeg het Stokroos Stipendium, beschilderde prachtige door ons gemaakte vazen en schalen, en ontwierp het Jaarobject 2009: het Vlinderkooitje.

Ik was niet de enige die het “Vlinderkooitje” op m’n schouw wilde hebben, ze waren in no-time uitverkocht. Maar dan komt pas de lol: Marc die er 100 moest schilderen, wij er 100 op de juiste nummering naar de juiste klant krijgen… en dat heeft meer voeten in aarde dan je zou denken! Nummeringsformulier, machtigingsformulier, inschrijfformulier in tweevoud, ophaalformulier, afleverformulier, afstreepformulier, naamsticker, doossticker, genummerd certificaat…

Met dank aan mijn collega Marjolein, graveur Nynke en floormanagers Barbara, Coby en Lysette is deze bijna militaire operatie geslaagd!

Hieronder een impressie van het inpakken in het GlasBewerkingsBedrijf Brabant, waar de Vlinderkooitjes gebrand zijn.No Responses Yet to “Daar moet je voor doorgeleerd hebben”

  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: