Inhuizing overleefd!

30mei10

Nee, het was geen pretje… op maandag waren de buro’s en dozen “over” van onze tijdelijke locatie in het centrum van Leerdam, naar onze nieuwe en permanente locatie aan de Lingedijk, in het museum. Maar dan komt het pas: de dozen staan op de plek waar je je buro wilt hebben, de kast staat op de plek waar de lege dozen heen moeten, de computers staan op de grond omdat de buro’s nog niet op hun plek staan, en ga zo maar door. Sommige collega’s waren wijselijk thuis gebleven en werkten op afstand, of hadden hun agenda volgepland met afspraken buiten de deur. Voor wie er wel waren, was het vreselijk: om de haverklap viel ofwel de stroom, ofwel het internet ofwel de telefoon uit, de deuren werden opengezet door langslopende bouwvakkers (die natuurlijk niets achter zich dicht doen), waardoor stof, kou en modder langs je oren vlogen. En tot overmaat van ramp kon niemand de koffiezetter vinden die ik de avond ervoor in de laatste (dus eerste bij het uitpakken) doos had gedaan!!!

Maar na een aantal dagen was toch iedereen een beetje gesetteld en kon weer aan het werk. Ondertussen hebben we zelfs een groot aantal werkende telefoons, werkende kachels, printers, computers… het lijkt wel georganiseerd. Alleen missen we elkaar: na 2 jaar met vijf tot tien personen op, serieus, 40 m2 te hebben gezeten, zitten we nu in aparte kantoren. Nog steeds op elkaar gepropt, maar nu in clusters van twee of drie. Of een brug verderop, of een verdieping hoger, in elk geval duidelijk buiten gehoorsafstand… en dat is even wennen! Misschien dat daarom sommige collega’s paperclips en papier komen lenen…als excuus voor een kletspraatje. Het lost zichzelf straks wel op als de horeca er is: koffie op 1 centrale plaats is altijd een goede “roddel/vergader/nieuws”-locatie!

En tot die tijd maken we gewoon kilometers door het pand, op zoek naar elkaar, naar de koffie of naar die ene specifieke bouwvakker die de stroom weer wil aansluiten….No Responses Yet to “Inhuizing overleefd!”

  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: