Hete bezoekers

02jul10

Het is ongelofelijk, met dit superhete zomerweer komen er de dagen na de opening werkelijk honderden bezoekers naar het museum! En dat terwijl ik persoonlijk echt met geen stok een museum in te krijgen zou zijn, als ik er zelf niet zou werken ; )

Natuurlijk  komt het doordat mensen gewacht hebben op het moment dat “hun” museum weer open is, alle 1400 Vrienden van het museum (Vereniging Vrienden van Modern Glas) zijn reuze benieuwd en erg blij met wat het geworden is. Maar het is natuurlijk ook de PR door de Tuinruimers. Het was op tv (met mijn geweldige debuut als actrice… nog nooit zo onspontaan “wow” gezegd…), en is nog even te zien op hun website: http://www.sbs6.nl/web/show/id=1086053/langid=43

Ook de NOS is nog langsgeweest, dat is uitgezonden op het nieuws van half elf op Nederland 2. De lange versie is ook nog te zien: http://nos.nl/artikel/166732-in-leerdam-draait-weer-alles-om-glas.html.

En toch blijft het verbazen, al die hete bezoekers in ons museum… waar gelukkig nog net een beetje koeler is dan buiten!

Weer een zomerse groet van Annalily!One Response to “Hete bezoekers”

  1. 1 Danielle C

    Ben allang blij dat ik niet op de tv kwam 😉
    Maar geweldig dat het museum zo goed doet!!

    xx Dani


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: