Funda Nieuw-Zeeland

04nov10

Omdat we allebei van huizen houden, en net als de rest van de Nederlandse Funda-verslaafden op vrijdagmiddag heerlijk een uurtje virtueel rondkijken in andermans huizen, doen we dat natuurlijk ook in Nieuw-Zeeland. Daar heet de site “realestate.co.nz” en het weerspiegelt de Nieuwzeeuwse ziel zoals Funda dat in Nederland doet.

Zag je hier een aantal jaar geleden de opkomst van de Senseo aan de prominente plek die het apparaat in alle keukens had, zo zie je in Nieuw Zeeland vooral zwarte inzakbanken voor een platte televisie. En, heel opvallend, in veel huizen staat een spinnewiel! Past bij de nostalgie van de overal aanwezige houtkachel, maar toch… Zowiezo is de fotografie van Funda over het algemeen een stuk gelikter dat die in Nieuw Zeeland. Sommige kamers zien eruit alsof ze alleen de tiener uit de kamer hebben verwijderd, de rest is zo gelaten… 

Styling is ook niet aan hen besteed: nu begrijp ik  dat er geen IKEA in Nieuw Zeeland zit: aan de interieurs te zien is er echt geen enkele interesse voor moderne interieurs!No Responses Yet to “Funda Nieuw-Zeeland”

  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: