In drie dagen klaar?

20nov10

Als je in zes weken een museum kunt openen, is je leven opnieuw inrichten in een nieuw land natuurlijk ook geen enkel punt.

Dus op dag 1 bankrekeningen openen, zodat je op dag 2 een auto kunt kopen en die op dag 3 ophalen. En verzekeren met je nieuwe mobiele telefoonabonnement! Het is wel heel handig dat we heerlijk kunnen logeren bij mijn grootouders, waarbij Mum voor ons kookt, we Rene z’n computer mogen gebruiken en Dad ons voorziet van allerlei advies.

Tussendoor zijn we lekker door verschillende wijken heen gelopen, om te kijken waar we eventueel zouden willen of kunnen wonen…. Alle wijken dichtbij het centrum zijn prachtig, met mooie oude houten huizen en allerlei lieve kleine parkjes ertussen. Maar de huizen staan wel heel dicht op elkaar, en het gevoel van “buiten” is toch ver te zoeken. Dus we gaan morgen in de nieuwe auto maar eens naar wat wijken kijken die wat verder weg liggen, maar wel dichter bij bergen of zee. Voor de kenners die meelezen: Whangaparoa en de Waitekeres.

Hieronder een paar impressies van de reis en ons als nieuwe auto-eigenaren (weer voor de kenners: een Toyota Corolla Allex (vandaar dat gekke logo op z’n neus), 59.000 km, 2002, Japanese Import, 2 jaar garantie). Onze geschiedenis met Toyota’s kennende: deze gaat de komende tien jaar mee!

 

Deze slideshow vereist JavaScript.One Response to “In drie dagen klaar?”

  1. 1 Nak

    Hai annalily, helemaal leuk!!!! lekker zoeken naar een mooi plekje!!!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: