De eerste Nieuwzeelandse ….

09jan11

…verjaardag, met de eerste zelf gebakken taart (beetje plat), met eerste gekochte apparaat (mixer, one of life’s neccesities), na de eerste nacht slapen in ons nieuwe huisje! En de eerste kadootjes (delfts blauwe ovenwanten) en bloemen (ge-Fleuropt uit Nederland).

Mum, Dad en Rene kwamen volledig voorbereid langs met taartjes, plastic bestek, plastic bekertjes en servetjes, allemaal heel nuttig want wij hebben alleen nog ons kampeergereedschap!

Iedereen dank voor de verjaardagswensen! En kom vooral langs voor een stukje taart…. maar liefst vanaf morgen, want dan komt de MAF mijnheer (dat is dus iemand van de BioSecurityUnit of the Ministry of Agriculture and Forrestry) de container, die al sinds vrijdag voor de deur staat, kijken of we geen collectie cobra’s in de container hebben zitten. Zo niet, dan mogen we maandagavond uitvinden wat ik allemaal gedacht had wat handig was om mee te nemen… en er vast achter te komen dat het heel andere dingen zijn dan wat ik hier nu nodig heb. Gelukkig is de container maar 1/3e vol, want hij is bijna groter dan het huisje…3 Responses to “De eerste Nieuwzeelandse ….”

 1. 1 Geertje

  Gefeliciteerd met je verjaardag! En fijn dat je op zo rond het midden van je leven de kans krijgt om alles weer als eerste keer te doen! super.
  Geniet van het uitpakken van het grote containercadeautje. Je hebt jezelf het allergrootste pakje bezorgd volgens mij.

 2. 2 Nynke van Hurne

  Lieve Annalily,

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!! Heb je niet altijd al in de zomer jarig willen zijn? Heerlijk een verjaardagsfeestje in de tuin. Wat super dat je dat nu gewoon hebt. Dat is ook al een leuk cadeautje.

  Je ligt al lang op een oor maar wij vieren hier nog steeds je verjaardag. Jammer dat je er niet bent. We proosten op een mooi jaar voor je met veel kiwi’s, proost!

  Succes en plezier met uitpakken morgen!
  Groet, Nynke

 3. 3 Rob Crouwell

  Hoi Allebei!

  Van harte met je verjaardag Annalily en natuurlijk ook gefeliciteerd met jullie huis.
  En ik maar denken, dat jullie eerst lekker op vakantie zijn en nog lang niet denken aan werk en huizen kopen … jullie houden van aanpakken, zeg!
  Geniet van al het nieuwe en van alles wat NZ jullie te bieden heeft. Cheers!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: