Vrolijk Pasen!

24apr11

Geen Paas zonder haas…. en omdat we nog geen levend exemplaar hebben om een gele strik om te doen, heb ik er maar eentje gebakken.

Als toetje voor vanavond, bij ons etentje bij Mum & Dad. Het verschil met Pasen in Nederland is vooral dat we hier geen klokken horen luiden, en iedereen klaagt over het feit dat 2e Paasdag en Anzac Day (de dag om gevallenen van alle oorlogen te herdenken) op dezelfde dag vallen: dat scheelt zomaar een vrije dag… daar staat tegenover dat Goede Vrijdag een verplichte vrije dag is, dus iedereen heeft hier toch vier dagen vakantie. Zodat de politie maar weer is begonnen met een “rij veilig” campagne op de radio: “There will be more cars on the road this weekend, please drive with care and patience”. Ik vind het heerlijk relaxt rijden hier op de snelweg: maximum 100 km per uur, de meesten rijden dus 90…en die schelden op de ‘snelheidsduivels’ die het wagen om 110 te rijden!

Wij rijden alleen naar de grootouders dit weekend, we hebben vrijdag genoeg spierpijn opgedaan bij onze boswandelingen om nu lekker te mogen uitrusten met een goed boek en een stapel paaseitjes.

Jullie ook Vrolijke Paasdagen gewenst en goed zoeken naar de eitjes!

AnnalilyNo Responses Yet to “Vrolijk Pasen!”

  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: