Home is were the art is.

09jul11

Ik heb bijna alle muren gevuld en geschilderd, Anko heeft architraven en plinten gemaakt, dus de tapijtman mocht komen. En ineens is het huis dan helemaal AF! (van binnen dan in elk geval). In een noodtempo weer 15 verhuisdozen geleegd waar iets minder vitale spullen in zaten, zoals kunst, boeken en foto’s. Dan blijkt ineens dat die niet-noodzakelijke dingen eigenlijk onontbeerlijk zijn om je thuis te voelen. Precies een maand na de verhuizing naar dit huis, is het een ‘home’geworden, een thuis in plaats van een huis. Ja, ja, er moeten nog flink wat schilderijen opgehangen worden, een bank zou fijn zijn, en de boel gaat nog een keertje op de schop als we een houtkachel installeren, maar toch, het ziet er ineens helemaal gezellig uit.

Iedereen die ons in de afgelopen veertig jaar al deze leuke dingen heeft gegeven, voor ons heeft gemaakt, gekocht of geleend heeft: DANK! (en zie ze maar op de foto’s terug te vinden…)

Hint: de logeerkamer is die met de knuffels, dus wie er komt logeren hoeft die in elk geval niet mee te nemen. Ze zijn te leen voor je verblijf hier.

Deze slideshow vereist JavaScript.

P.S. En voor wie zijn/haar kado aan ons niet terug kan vinden: volg de blog, het komt vast op een andere foto terug.3 Responses to “Home is were the art is.”

 1. 1 Nynke van Hurne

  Die detailles maken het huis helemaal af, heel leuk! Ik herken mijn theedoeken met Hollandse molentjes, maar ook jullie inrichting uit de Westerbaenstraat. Het ziet er super uit allemaal. Volgende keer willen we ook jullie gezichten weer op de foto’s zien.

  Geniet van jullie nieuwe thuis!
  Groet, Nynke

 2. 2 corien

  ziet er erg homely uit. nu nog een bank en je kan gaan relaxen, je weet wel, even nietsdoen…..
  x corien

  • 3 annalily

   Op de bank relaxen? Zonder kids is ons hele leven relaxen! En weet je nog die ronde zit/hang/lounge ding die we voor de tuin gekocht hadden? Die staat nu mooi in de zitkamer hoor, als ‘stand-in’ voor een bank. Ziet er niet uit, werkt prima. xx AL


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: