Het leven is fijn… met een konijn!

17jul11

En mijn woonkamer is niet compleet zonder kippegaas om de electriciteitskabels, kranten waar een hap uit is en keutels onder de kast… dus we hebben weer een konijntje! Een geadopteerde, in het kader van ‘free to a good home’, alleen komen er dan altijd nog enorme kosten bij: nieuw hok, check-up bij de dierenarts, vaccinaties, speeltjes, snoepjes… ach, je hebt er toch alles voor over om weer een flapoor rond te zien rennen…

Omdat ik geen filmpjes kan uploaden, moet je dit maar zien als filmpje: Morrie (van Morriaantje, zo zwart als roet… een heerlijk ouderwets niet politiek correct Nederlands liedje) die over de plank naar de huiskamer kijkt. Omdat ze niet weet wat er aan de andere kant is, durft ze er niet overheen te springen. En dat houden we zo, dan blijft in elk geval een deel van het huis konijn-vrij!

Deze slideshow vereist JavaScript.2 Responses to “Het leven is fijn… met een konijn!”

  1. 1 geertje

    Wat een lieverd! Nou ik begrijp het wel een beetje hoor. Mijn zus heeft hetzelfde met cavia’s.Hhet huis en het leven is gewoon niet af zonder zo’n beest. Geniet er van en hou hem lekker dom, dan blijven de happen uit je mooie huis beperkt.

  2. 2 saskia

    Awww, die oortjes! :3


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: