Wij Hebben Gewonnen!

24okt11

YES de All Black hebben gewonnen! Even een snelle update van dit wereldnieuws, want zal vast in Nederland niet eens pagina 10 gehaald hebben, maar hier is het hele land in jubelstemming. Ze zijn vandaag met een “ticker tape parade” door Auckland gereden, in stralende zon, met iets van 150000 juichende fans. Wij zouden er vast bij zijn geweest als we niet iets anders hadden gehad: de schilder heeft de dakpannen vandaag geschilderd. Jawel, hier zijn de dakpannen namelijk van beton en dat wordt poreus, dus dan laat je het schilderen en kan het dak weer jaren mee…. een vreemd idee voor een Nederlander, maar hier heel gewoon en het ziet er weer prachtig uit. Foto’s komen spoedig. GO THE AB’S!4 Responses to “Wij Hebben Gewonnen!”

 1. Je zult het misschien niet geloven, maar de finale is hier live uitgezonden :-).

 2. 2 Nynke van Hurne

  Gefeliciteerd! We hebben een uitzinnige menigte gezien op het journaal. Ja, ook hier was het dus nieuws. Maar volgens mij was het enorme feest meer nieuws dan het feit dat de All Black gewonnen hadden.
  Afgelopen week hadden wij ook een feestje: Nederland is kampioen honkbal geworden. Wat? Ja, idd honkbal. Wij wisten het hier ook niet dat “we” daar goed in waren. We wisten niet eens van een wedstrijd. Nu blijkt dat Cuba al 25 jaar kampioen was en dat we die verslagen hebben. Nou ja, “we”. Volgens mij zijn het eigenlijk de Antillen die gewonnen hebben maar sinds een jaar mogen we dat een gemeente van Nederland noemen.

 3. 3 geertje

  Tuurlijk weten wij dat de All Blacks hebben gewonnen. Wat een zalige spierballen, dat wil je toch niet missen! Het is een prachtige sport, altijd al fan van geweest. Ben jij nu uiteindelijk ook over de streep? Ben je met een ballpoint Anko aan het betekenen in mooie tatoo’s?

  • 4 annalily

   Zeker weten! Het was super spannend en ik begin de basis van de regels nu door te krijgen (meer deductie dan uitleg, helaas). En je moet een bepaald soort uitstraling hebben, wil je die ‘moko’ goed kunnen dragen… dus laat ik Anko nog maar even ongesigneerd!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: