1 jaar

20nov11

1 jaar! Vrijdag 18 november is de datum van het stempeltje in ons paspoort, dus dat is officieel de datum van ons eenjarig bestaan hier.

EEN JAAR! Het is omgevlogen en voelt veel korter… ja ja de tijd gaat sneller als je ouder wordt! Volgens mij is het vooral omdat we het allemaal in kleine stapjes hebben gedaan: eerst een paar maanden camperen en op huizenjacht, toen twee verschillende huurhuizen, toen ons eigen huis, waar we nu nog geen half jaar wonen. En ik ben ondertussen pas drie maanden bezig in mijn nieuwe baan! Volgens mij geloof ik pas dat we hier echt een jaar wonen, als we een jaar lang op dezelfde plek blijven, met dezelfde baan en dezelfde routines. Kan nog wel even duren dus… Het resultaat van ons eerste jaar in Nieuw Zeeland kan je samenvatten in de term “uitbreiding”: van het wagenpark (nu twee auto’s, een motor en binnenkort nog wel eentje), van het gezin (met een nichtje in huis), van de accommodatie (met vijf slaapkamers), en van m’n netwerk (met een departement van 350 collega’s)… dus veel groter moet het allemaal niet worden!

En net als je bedenkt dat het toch erg leuk zou zijn om al deze uitbereidingen te kunnen delen met vrienden uit Nederland, komt de eerste langs, maakt een tweede plannen en bedenkt nummer drie dat kerst in de zon een aantrekkelijk idée is. Joepie! “Best of both worlds”: oude en nieuwe vrienden in ons nieuwe land! Dan kan het niet anders of het tweede jaar wordt net zo’n succes als het eerste…One Response to “1 jaar”

 1. 1 John en Willy

  Lieve Annalily en Anko,

  Van harte gefeliciteerd met jullie 1ste verjaardag van jullie emigratie en wij zijn heel blij dat het zo’n succes is geworden!
  Kunnen wij ook jullie huisadres en eventuele telefoonnummer krijgen.
  Wij hebben ook mailtjes verzonden naar jullie oude E-mail adres maar wij vermoeden dat die niet meer bestaat.

  Heel veel liefs en dikke zoenen,

  John en Willy en de boefjes Basje en Sjimmie


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: