Blogistiek

11aug12

Bijna twee maanden niets ge-blogd… het echte leven zat in de weg van het digitale, hoe kan je dat nou laten gebeuren? Misschien heeft het iets te maken met het feit dat Anko ondertussen een hele slimme telefoon heeft waarmee hij alle fotos die hij maakt, ongecensureerd en wel, op Facebook zet, waardoor de halve wereld kan meegenieten. Maar voor de Facebook-lozen en digibeten onder jullie die ik sinds juni niet meer gesproken heb: sorry voor de radio- pardon – blogstilte!

Juni was snel voorbij met de laatste voorbereidingen voor de vakantie in Nederland, en die vakantie was razendsnel voorbij met minstens twee afspraken per dag om de afgelopen 2 jaar door te nemen…BEDANKT voor de tijd die iedereen ineens kon vrijmaken! En sorry, alweer, voor iedereen die we niet gezien/gesproken/geknuffeld hebben!

Op weg terug een stopover in Tokyo in een paar dagen is een langere blog waard, daarna een behoorlijke jetlag, gelukkig ben ik een ambtenaar dus kon rustig bijkomen… met het lezen van 300+ achterstallige mails! De week daarna kwamen Felix en Marjanne deze kant op om, onder andere, leuke dingen met ons te doen. Toen kwam de uitgebreide viering van 90st verjaardag van Mum, Felix z’n moeder, foto’s van een geweldig diner volgen spoedig! Daarna kwam de zoon van een goede vriendin, met zíjn klasgenote, uit Nederland een paar dagen logeren. Afscheid van Felix en Marjanne afgelopen woensdag en nu, eindelijk, bijgelezen en bijgekomen en… bijgeblogd!

Details volgen… elke week een stukje komende tijd!

De uitgebreide groeten uit Down Under, A&ANo Responses Yet to “Blogistiek”

  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: