Onderweg, de weg naar huis

27feb13

Alweer zo lang geleden dat ik het al bijna niet meer weet: de laatste dagen van de vakantie! Ondertussen is het hier al twee maanden ongelofelijk mooi weer, acht weken zon, 26 graden en 1x (echt!) een regenbui. En die viel ’s nachts. Al jaloers, Nederland?

Camping in Ohwia. Between the shrub and the van White Island is visable to the naked eye but probably not to a camera....

En alweer een mooi plekje gevonden… al is het op een echte familie camping (inclusief springkussen en speeltuin), de dame bij de balie heeft ons een plekje bijna in de duinen gegeven zodat we geen last hebben van al die vrolijke kids! Net achter de duinen is het strand, dat uitmondt in een schiereiland met, jawel, eindelijk die vogeltjes!

Sommige zitten zelfs braaf bij het bordje (de oyster catcher / scholekster is het zwarte stipje op het drijfhout boven de letter “B”)

vakantie dec 2012 east cape 252

vakantie dec 2012 east cape 259 vakantie dec 2012 east cape 253

Daarna volgen we weer SH (state highway) 35 door de bergen langs de kust. En ik heb een theorie waarom deze SH zo genoemd is: 35 is ook de gemiddelde snelheid! vakantie dec 2012 east cape 247 vakantie dec 2012 east cape 246

En aan het einde van die snelweg (nou ja snelweg: twee baans, elke kant op een baan en uitkijken met  inhalen) zijn nog veel meer vogeltjes (Miranda). En huis… eindelijk weer thuis. Joepie, ik mag weer gaan tuinieren!

tot snel, AnnalilyNo Responses Yet to “Onderweg, de weg naar huis”

  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: