Laten doen

02jun13

De driveway, pardon, oprit, had altijd al wat breuklijnen en gaten, sommige ondertussen al door Anko gevuld met beton. Allemaal niet ernstig, je kon nog prima naar de grindbak toe waar we parkeren. Alleen de ‘deuk’ tussen de oprit en de weg was een beetje onhandig. En het feit dat je ongeveer haaks de oprit in moest rijden was ook niet erg praktish. En dat bezoekers die in de grindbak parkeerden en met hun achterwielen een fontein van steentjes in de bovenste plantenbak deponeerden, werd ook wat iritant. Dus al met al besloten we dat het tijd was om de boel eens aan te pakken. En gelukkig was Anko ervan te overtuigen dat we dit beter konden laten doen dan dat hij zelf zes weken lang zou gaan graven, staal spannen en beton mixen. Kapotte knokkels en een gebroken rug: ik zag het al helemaal gebeuren. Dus er kwamen een paar stoere kerels met een enorme zaag.

driveway (2)

Ergens lette Anko niet op toen ze aan het zagen waren, want er zijn nu hele creatieve happen uit genomen!

driveway (4)
Daarna kwamen ze met een enorme betonwagen. Gevuld met een andere kleur dan de rest is het wel een opvallend geheel nu het af is… Een vlechtwerkje zullen we het maar noemen! Over veertig jaar niets meer van te zien joh, dan is alles grijs.

driveway (9)
Maar wat is het een zegen om naar binnen en buiten te rijden! Helemaal de moeite waard. Nu volgende week de zonnepanelen, daarna de houtkachel en dan hebben wel het ‘laten doen’ wel weer even gehad denk ik. We zijn dan ook wel weer een beetje blut. Tijd om zelf weer aan het werk te gaan!

Groetjes van een niet-bouwer,
Annalily3 Responses to “Laten doen”

  1. 1 geertje

    Je zal maar een eigen weg hebben!! Iets waar we ons hier moeilijk een voorstelling van kunnen maken. Ik zou helemaal de neiging krijgen om een bordje – eigen terrein – voor de oprijlaan te plaatsen. Leuk, als een echte grondbezitter. Fijn dat Anko anderen het zware werk heeft laten doen, dan heb jij annalily weer wat langer plezier van hem 😉

  2. 2 petra

    Wat ziet dat er geweldig uit!!!! Fantastisch!

  3. Waar jullie ook neerstrijken, jullie kunnen het verbouwen niet laten. Maar jullie ‘home’ wordt wel een prachtig ‘castle’ met zonnepanelen, een rokende schoorsteen, een groentetuin en twee gelukkige kasteelbewoners.
    Groeten van twee kampeerders die dit weekend heerlijk in de Betuwe hebben gewandeld, en die een nieuwe tent hebben uitgeprobeerd – een tunneltent waar wij zelfs in kunnen staan en wij het gevoel hebben we de auto er naar binnen kunnen rijden 😉 – want zowaar lijkt het toch te gebeuren, de lente is begonnen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: