Integreren… the hard way!

12dec13

Sorry voor wie het al gelezen had, maar deze was volgens mij niet goed doorgekomen… want nog niemand van jullie heeft een donatie gestort! 🙂  Goeie tip voor mijn verjaardag!! xx AL

—-

De ultieme integratie-test: een fundraiser. Een sponserwervingsactie dus. De ene helft van de samenleving lijkt hier fondsen te werven voor de andere. Alles van het rode kruis en de kankerbestrijding, tot de vrijwillige brandweer, de surf rescue, de St Johns (ambulance dienst) tot de dierenopvang, natuurprojecten en sportclubs blijven alleen drijven met behulp van duizenden uren vrijwilligerswerk en miljarden opgehaald uit de samenleving. Er is geen markt zonder een “sausage sizzle” (zielige worstjes op een gas barbeque) waarbij de opbrengst naar een goed doel gaat en voor de deur van de supermarkt staat op zaterdag gegarandeerd een groupje verveelde tieners muffins te verkopen voor geld voor hun nieuwe clubhuis.

Om ons steentje bij te dragen heb ik vriendin Arletta overgehaald om mee te doen aan een van de grootste sponsorwervingsacties die hier gehouden worden: de Oxfam TrailWalker. Voor Oxfam Nieuw Zeeland, die geweldige projecten doen hier in Oceanie (zie http://www.oxfam.org.nz/what-we-do/where-we-work). Honderd kilometer lopen binnen 36 uur… en niet als estafette, maar als een team van vier mensen. Gesteund door een support team die de voetjes masseert, zorgt voor eten en drinken bij de stops, en vooral helpt met geld verzamelen.

Arletta heeft nog drie anderen zo gek gevonden om te gaan lopen, en haar man Philip, mijn man Anko en natuurlijk ikzelf zijn het support team (met het busje!). Ik zou graag meelopen, maar een gemangelde linkerknie en rechterenkel denken daar anders over.

Ons team heet “Blistering Success” (blarend succes??) en op ‘onze’ sponsor pagina kan je volgen hoe het gaat met de voorbereidingen: http://www.oxfamtrailwalker.org.nz/otw14/teams/blistering-success

Dus help mij, help ons, help Oxfam ons doel van $2500 te halen en doe een donatie!

Dan gaan wij hier door met verkopen van chocolade repen,

Trailwalker preparation

trailwalker team Trailwalker fundraising

(Hint: ook goed als kerstkado!)

Groetjes van het support team,

A&ANo Responses Yet to “Integreren… the hard way!”

  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: