Beetje druk… en allemaal eigen schuld!

21mrt14

Tijd vliegt! Na een geweldige vakantie met Gerda weer vol aan het werk met een aantal enorm leuke maar complexe projecten en… de voorbereidingen voor de 100 kilometer sponsorloop voor Oxfam New Zealand!

Heb er al eerder een blogje over geschreven (in december), maar het was geloof ik niet iedereen duidelijk dat het een SPONSORwervingsactie is. Oftewel: graag geld overmaken om projecten hier in de buurt (Samoa, Fiji, Vanuaatu etc) te ondersteunen.

Arletta, Kathrin, Stefan en Serena gaan als team die 100 kilometer lopen (dus geen estafette), in maximaal 36 uur. Maar gebaseerd op onze twee trainingstochten, waarbij ze gemiddeld 5,3 km per uur lopen, gaat het misschien wel binnen de 24 uur worden! Anko is de ‘dedicated driver for the Magic White Van’ en ik ben de kok, voeten wasser, nek masseur, organisator en, helaas, aanstichter van dit geheel.

5 en 6 april gaat het allemaal gebeuren, heel spannend, in Taupo. Nu maar hopen op mooi weer. En op jullie hulp: de euro is nog steeds 1,5 x zoveel waard dan de dollar, dus maak daar gebruik van om NOG vrijgeviger te lijken 😉 .

En kijk voor de foto’s op onze ‘team pagina’: http://www.oxfamtrailwalker.org.nz/otw14/teams/blistering-success (met handige “doneer nu” knop).

Ondertussen ook druk met allerlei andere sociale zaken: vrienden helpen verhuizen, onze buurt-wied-club (nee, niet dat soort wiet!) en het jaarlijkse straatfeest. Erg gezellig allemaal, zodat er weinig tijd overblijft om ’s avonds achter de computer te zitten.

Hieronder wat impressies van de trainingsweekenden, foto’s gemaakt door Stefan, de enige niet-therapeut van de lopers, die een 2 kg camera meesleept!

Oxfam Riverhead training 2 Oxfam Riverhead training 3 Oxfam Riverhead training 4 Oxfam Riverhead training 6 Oxfam Riverhead training Oxfam Silverdale training 2 Oxfam Silverdale training Oxfam Silverdale training3 Oxfam Silverdale training4

Tot later, xx ALNo Responses Yet to “Beetje druk… en allemaal eigen schuld!”

  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: