Achtergrond

Eind 2009 ben ik begonnen met deze blog over de herbouw van het Nationaal Glasmuseum. Negen maanden later, hoe toepasselijk, ga ik weg bij het museum, want de klus is geklaard en het museum is open, en start ik  met de voorbereidingen van ons volgende project: de emigratie naar Nieuw Zeeland. Ik probeer de lachwekkende gebeurtenissen in aanloop van de verhuizing, en de gekke dingen die we tegenkomen als we er eenmaal zijn, bij te houden voor alle mee-lezers in Nederland.

Veel leesplezier, en ik kijk uit naar jullie commentaar!

P.S.: Voor het lezen van deze blog is het handig te weten wie erin voorkomen. Ten eerste de schrijver dezes: Annalily van den Broeke, kunstmanager, Hagenees-turned-Kiwi. Vanaf 2005 betrokken bij het Nationaal Glasmuseum, waar de volgende personen ook werkzaam zijn die voorkomen in deze blog: Arnoud Odding – directeur, Helene Besancon-conservator, Saskia Waterman – digitalisering, Marjolein Starreveld – projecten, en vele anderen,  maar die worden wel bij naam genoemd.

Website: www.artants.co.nz


4 Responses to “Achtergrond”

 1. Hoi Annelily,

  de beste wensen voor 2010 met heel veel plezier en succes voor iedereen met het project in het glasmuseum.
  Ik wist niet van de verbouwingsplannen. Ik ben een paar keer geweest in het oude museum en vond het altijd jammer dat er zo weinig te zien was en wat muffig was.
  Geweldig dat er nu een ‘ echt’ museum komt voor glas.Ik ga zeker snel kijken als het geopend is. Ik volg nu even je blog. Heel leuk.
  Hartelijke groet, Angela Bottenberg

 2. 2 Geertje

  Wat een verhalen. Het is geweldig om het te lezen van een afstand. Ik ben zo blij dat ik niet echt dichtbij hoef te komen terwijl jullie daar rondrazen, alleen maar een of twee dagen.
  Heel veel succes met deze geweldige klus.
  Geertje

 3. 3 Diny ter Haar-Sanders

  Hoi A & A
  Met veel plezier lees ik je blog ,ben blij te horen dat het jullie goed gaat .
  Ik hoop dat die bulten die op de hand zaten ,van de muggen waren en geen enge ziekte of een allergische reactie.

  Liefs van het mooie doch frisse holland

  Diny en Frederik

 4. 4 Monique Berends

  Hai Annalily,
  By the way ‘Wat een prachtige naam’!
  Ik ben Monique Berends vriendin van Marjo Krijn. Toen ik vorige week met Marjo in park Arendsdorp aan het wandelen was kwam New Zeeland ter sprake. Een land met een ongelooflijke mooie natuur en een rustig levensritme. Althans dan denken we….We lopen als gezin al een paar jaar met de idee rond om te vertrekken uit Nederland. De balans is soms zoek en dat vinden we voor onszelf maar ook voor onze kinderen een gemis in het leven. Dit bracht Marjo op het idee om jou blog naar mij te sturen. En ik moet zeggen, ik geniet van de verhalen…warm en vrolijk. Ik heb me ingeschreven op je Blog om zo meer van het land en de Nederlanders in dit land te weten te komen.

  Vriendelijke groetjes,

  Monique, Jacques, Kaily en Rowan


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: