Friends and Family Fun Days

10aug13

Vier weekends (en een halve) verplicht leuke dingen doen, daar wordt je wel moe van hoor! Eerst twee weken met twee tieners: de dochter van een vriendin en de klasgenoot van de dochter, beiden 17, die een tweetalige opleiding doen. Ze moesten twee weken in een engelstalige omgeving stage lopen, dus logischerwijs komen ze dan naar Nieuw Zeeland ?! Niet gewoon naar London zoals alle andere kids in de klas, maar naar de andere kant van de wereld… ik had een paar leuke (hopelijk) stages voor hen georganiseerd, waar zelf naar toe konden en “giving back to the community”, oftewel bij non-profit organisaties. En in de weekends showen hoe mooi Nieuw Zeeland is en er zelf ook van genieten. Super!

IMG_3485 adrenalin forest (1) huka falls  IMG_3520 IMG_3521

Het weekend erna was het feest van Felix en Marjanne, die in December op 12-12-12 getrouwd zijn en het hier nog een keertje wilde overdoen met de familie in Nieuw Zeeland. Een uitgebreide lunch op een prachtige plek in Devonport met 50 familieleden… en naderhand een ‘sleep over’ waarbij mijn tante en haar familie (twee nichtjes en het vriendje van één nichtje) bij ons bleven logeren. Volle bak dus! Goed dat we vier slaapkamers hebben.

IMG_3626 (640x480)  IMG_3617 (640x480) IMG_3618 (640x480) IMG_3619 (640x480) IMG_3620 (640x480) IMG_3622 (640x480) IMG_3623 (640x480) IMG_3625 (640x480)

En daarna een weekendje Felix en Marjanne zelf hier. Wat erg gezellig was, ware het niet dat Felix op een wandelingetje z’n voet verstuikt had en dus met een ‘moon boot’ en krukken loopt. Het is dus niet de wandelvakantie geworden die ze in gedachten hadden, maar tussen een hoop koffie-stops, lunch pauzes en vijf-uurtjes door kan je toch nog een hoop zien.  Anko als chauffeur, ik als reisleidster door Auckland naar plekken die voor hen nieuw zijn: Wynyard Quarter, New Lynn, onze eigen buurt tijdens een “Sustainable Neighbourhood Working Bee”…

DSC05737_1 DSC05812_1 DSC05821_1  Swanson Sustainable Neighbours (18)Swanson Sustainable Neighbours (21)  Swanson Sustainable Neighbours (15)

Nu dus eindelijk tijd voor een update, terwijl we morgen het feest hebben voor de 89ste (!) verjaardag van mijn opa. Drukker hier dan het ooit in Nederland geweest is, met al die extra familie hier… maar ik kan niet wachten tot we een volgende serie bezoekers krijgen!

Groetjes uit het Land aan de Onderkant,

A&AOne Response to “Friends and Family Fun Days”

 1. 1 riëlle beekmans

  Ik vind je lief X X

  Oja… wij hebben vandaag de tent getest en hij ziet er nog prima uit, als het weer mooi [droog] blijft gaan we morgen met z’n alle naar Arnhem. Ik wil graag nog een dagje genieten van het mooie park de Hoge Veluwe. Dat vond ik zo mooi. Ben benieuwd hoe dat is met twee hondjes in een tent. De route is uitgeschreven [de printer is al maanden stuk en eigenlijk print ik nooit meer wat] en dan nu opzoek naar alles handigheidjes om mee te nemen… eens diep nadenken hoe dat ook al weer ging in een tent in het bos logeren.

  KUS riëlle

  Hoi aan Anko

  naam en kusje per email

  http://www.beekmans.biz & http://www.delftsblauwkusje.nl


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: